Telefon:
Fax:
Email:
(1) 801-0054, (1) 801-0055
(1) 422-1900
info@polycool.hu
 
 

A világ legismertebb és legnagyobb evaporatív hűtőberendezés gyártója. Legyen az nyitott vagy zárt rendszerű hűtőtorony, evaporatív kondenzátor, jégakkumulátor, szárazhűtő (dry cooler), hibrid hűtő vagy adiabatikus hűtő a Baltimore (BAC) széles termékskálát kínál a szükséges hűtési feladathoz.

A cég egyedi, forradalmi kialakítású hőcserélők gyártásával foglalkozik. Hegesztett szerkezetű „Plate&Shell” (PSHE) és „Plate&Ring” (PRHE) elnevezésű termékek készülhetnek teljesen zárt ill. köpenyoldalról nyitható kivitelben. A csöves, csőköteges (Shell&Tube) hőcserélőkkel szemben a kompaktságukban, míg a lemezes (Plate&Frame) hőcserélőkkel szemben nagy nyomás- és hőállóságukban rejlik az előnyük.Mindenek előtt szeretnénk megköszönni érdeklődését cégünk, illetve az általunk forgalmazott termékek iránt.

A Polycool kft. a Baltimore Aircoil International N.V. (röviden B.A.C.) valamint a Vahterus Oy cégek magyarországi képviseletét látja el.


A hivatalos képviselet gyökerei a B.A.C. esetében 1992-ig nyúlnak vissza, amikor is az Equinoxe Kft. vállalta fel a magyarországi értékesítési feladatokat. Mindjárt a kezdetekkor önálló divízió gondoskodott a B.A.C. termékek megfelelő piacra kerüléséről. Közel egy évtized elteltével, 2001-ben a divízió még önállóbbá vált, és Polycool név alatt független kft-ként folytatja tevékenységét az evaporatív hűtés területén.

A Polycool Kft 2002-től felvette palettájára a Vahterus Oy cég termékeit is. A bővüléssel az alaptevékenységnek számító hűtéstechnikán túl az energetikai- és más forró-közeges rendszereket használó területeken is tud korszerű, csúcstechnikát képviselő berendezéseket ajánlani.

A másfél évtizedes magyarországi jelenlét több száz berendezést, és legalább annyi elégedett vásárlót, üzemeltetőt, felhasználót eredményezett. Célunk az, hogy a jövőben még többen legyenek részesei a B.A.C. és a Vahterus berendezések által nyújtott előnyöknek, melyeket cégünk szolgáltatásaival igyekszünk még vonzóbbá tenni!